• İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Fatma Gülşen Koçak Ödülünü Gazzeli Kadınlara Armağan Etti!

Fatma Gülşen Koçak Ödülünü Gazzeli Kadınlara Armağan Etti!
Altın İnsan Ödülleri, Kanlıca Mihrabat Korusu'nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreni, 'Altın İnsan Ödülleri' adıyla ilk olarak 2018 yılında başladı.

 Bu yıl etkinlik kapsamında Altın Kalem, Altın Deklanşör, Altın Kitap, Dünya Sağlık Ödülleri, Akademik Altın Kalem Ödülleri, Altın İnsan başlıklarında ödüller verildi.

Kültür sanat ve basın dünyasının değerli isimlerinin katıldığı ödül töreninde TYB İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi gazeteci yazar Fatma Gülşen Koçak’a da araştırma dalında Altın Kalem ödülü verildi. İmam Hatip Öncüleri Geleceği Kuran Kadınlar gibi çok sayıda eseri olan Koçak törende yaptığı konuşmada basın ve kültür alanındaki çalışmalarına şevkle devam edeceğini bu ödülün motivasyon açısından önemli olduğunu belirterek tertip heyetine teşekkür etti.

Basında yaptığı röportajlarda İslam dünyasının temel meselelerini gündeme getiren Koçak konuşmasını şöyle nihayete erdirdi: ’Ödülümü çağın zalimlerine karşı korkusuzca direnen yiğitleri yetiştiren Gazze'nin kahraman kadınlarına armağan ettim. Yaşasın Filistin Direnişi Yaşasın Başkenti Kudüs olan müstakil Filistin Devleti’’

Miharabat Korosu’nda düzenlenen ödül töreni toplu şekilde hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardında sona erdi.

Bu haber toplam 641 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim