• İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Genç yazar adayları TYB Başkanı Arıcan’ı ziyaret etti

Genç yazar adayları TYB Başkanı Arıcan’ı ziyaret etti
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan “Bilge Yazarlar Projesi" kapsamında öğrencilerden oluşan bir heyeti makamında kabul ederek görüştü.

Ziyarette, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde gençlere yönelik çalışmaların olduğunu söyleyen Arıcan “Günümüz yazarları ile birlikte klasiklerimizi kütüphanelerinizde bulundurun. Okumak ufkunuzu açar, okuyan bir süre sonra içinde bir istek olursa aynı zamanda yazar da. Ülkemize ve tüm insanlığa yararlı işler yapmanın gayreti içinde olun ve kesinlikle dünyaya söyleyecek bir sözünüz olsun” diye konuştu.

Gençlerin Sanat ve Kültür Dergisi olarak çıkarmayı düşündükleri "Lotus " dergisi hakkında da öğrencilerden bilgi alan Arıcan, gençleri her zaman edebiyat dünyamızda görmeyi istediklerini belirterek gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

2-(6)-002.jpeg

Bu haber toplam 320 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim