• İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Genel Başkan Arıcan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel’i ziyaret etti

Genel Başkan Arıcan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel’i ziyaret etti
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Arıcan ziyarette başkan Şenel’e TYB ve ASBÜ’nün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

TYB’nin kurulduğu 1978 yılından bu yana medeniyet değerlerimizi koruyan, geliştiren, yeniden yorumlayarak gelecek nesillere aktaran etkinlikleri yurt içinde ve yurt dışında başarı ile sürdürdüğünü belirten Arıcan, bu faaliyetlerin ülkemizin kültürel zenginliğine de katkı yaptığını söyledi.

Konuşmasında ASBÜ’nün sosyal bilimler alanında araştırma odaklı, lisansüstü eksenli tematik bir devlet üniversitesi olduğunu belirten Rektör Arıcan, “Ankara’nın Ulus semtinde tarihi bir mekânda konumlanmış Türkiye’nin ilk ve tek sosyal bilimler temalı devlet üniversitesiyiz. Dolayısıyla, sosyal bilimlerin doğal laboratuvarı olan toplumla iç içe, şehrin damarlarına ve dokusuna nüfuz ediyoruz.” diye konuştu.

Sosyal ve iktisadi gelişmeler hakkında görüş alış verişinin de yapıldığı ziyarette konuşan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a ziyaretten duyduğu memnuniyetini bildirdi.

 

 

Bu haber toplam 264 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim