• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Genel Başkan Arıcan’a ‘Ankara'ya Hizmet Ödülü'

Genel Başkan Arıcan’a ‘Ankara'ya Hizmet Ödülü'
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Ankara’ya hizmetlerinden dolayı “Başkent Kültürüne Katma Değer Ödülü”ne layık görüldü.

2021 yılında Ankara'da başarıları ile öne çıkanların ve Ankara'ya hizmet edenlerin ödüllendirildiği Medya Ankara Haber Portalı tarafından bu yıl ilki organize edilen “Kamu Kuruluşu Ödülleri” kapsamında "Başkente Değer Ödülleri" töreninde Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a ödülünü Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan takdim etti.

ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, Ankara'ya değer katanları unutmamak adına verilen ödüllerin çok anlamlı olduğunu kaydeden Genel Başkan Arıcan, gerek ASBÜ Rektörü, gerek TYB Genel Başkanı ve gerekse Pursaklar Kent Konseyi Başkanı olarak Ankara’nın eğitimine, kültür, sanat, edebiyatına ve şehir kimliğine katkı sağladıklarını ifade etti.

Ankara’nın yerel değerlerinin ve kent kimliğinin korunması, yaşatılması ve başarılı çalışmaların takdir edilmesi amacıyla düzenlenen "Başkente Değer Ödülleri" ödül törenine, çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, bürokrat, STK temsilcisi, sanatçı, sporcu ve iş dünyasından isimler katılarak ödüllerini aldılar.

Ödüller ve isimler şu şekilde;

Vefa Sosyal Destek Ödülü Ankara Valisi Vasip Şahin’e, Yılın Milletvekili Ödülleri AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’a, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’na, MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’a, İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral’a, Sosyal Belediyecilik Ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a, Başkent Kültürüne Katma Değer Ödülü Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a, Kent Kimliğine Değer Ödülü Tarih ve Kültür Belediyeciliği Ödülü Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e, Yatırım ve Katma Değer Belediyeciliği Ödülü Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’a, Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Belediyeciliği Ödülü Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a, Sanat ve Teknoloji Belediyeciliği Ödülü Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e, Kent Kimliğine Değer Katan Ödülü Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’a ve Katılımcılık ve Ortak Akıl Ödülü Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a verildi.

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim