• İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Hüseyin Öztürk: Birlikte kaybettiler

Hüseyin Öztürk: Birlikte kaybettiler
Kaybetmek korkusu ve endişesi, öncelikle kişinin kendi içinde tamamlayamadığı olmamışlık ve kendine yetmemezlik şüphesiyle başlar.

Bu olmamışlık yani hamlık ve yetersizlik; kişiyi öyle dipsiz kuyulara ve karanlığa sürükler ki, önce zihni dumura uğratır, sonra akla-hayale gelmedik kişi yahut kişilerle ortaklık ettirerek, kurtuluşu onlara sığınmakta buldurtur.

Siyaset ilmi; çiğlikten, hafiflikten, hile yapmaktan, yalan söylemekten, boş vaatlerden, tehditten, öfkeden, kinden, hele hele nabza göre şerbet sunmaktan hiç hoşlanmaz.

Siyasetçi, öncelikli muhatabını bilerek arayan kimsedir. Her muhatap her siyasi düşünceyi kabullenemez ve taşıyamaz. “Taşırlar, taşırlar demek zorbalıktır”.

İşte “altılı masa”, bir zorbalık neticesinde oluşturulmuş masadır. Birbirleriyle uyumsuzluklarının göstergesi; “taşırlar ve kabul ederler zorbalığıdır”.

Haçlı Batıya ve terör örgütlerine sırtlarını dayadıklarını, amentü sahibi halkımızın göremeyeceklerini ve fark edemeyeceklerini sanmışlardır. Görülmüş ve test edilmiştir!

Hatırlarsanız seçim günlerindeki afişlerinden birisinde, Kemal K ile Meral A’nın resimlerini aynı karede buluşturmuş ve “Birlikte Kazanacağız” dedirtmişlerdi.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim