• İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 20 °C
  • Konya 9 °C
  • Sakarya 17 °C
  • Şanlıurfa 17 °C
  • Trabzon 11 °C
  • Gaziantep 15 °C
  • Bolu 9 °C
  • Bursa 14 °C

Hüseyin Öztürk: Dünyadaki En Diri Ülke Türkiye

Hüseyin Öztürk: Dünyadaki En Diri Ülke Türkiye
Başta Gazze davası olmak üzere dünyanın hangi metrekaresinde bir zulüm ve masumiyet varsa Türkiye oradadır.

evlet Başkanı R. Tayyip Erdoğan ile birlikte milli iradenin imarının ve inşasının sahibi Müslüman milletimiz oradadır.

Bir avuç İsrail’in kölesi olan Haçlı Batılılar tarafından zulme uğramış ve uğrayan ne kadar mazlum milletler varsa umutları Türkiye’dir, Erdoğan’dır, milletimizdir.

Katil İsrail’in yıllardır Filistin’de, Gazze’de yaptığı katliamlara maddi-manevi her türlü desteği veren ve dimdik duran ülkelerin başında Türkiye gelmektedir.

2006 yılının ilk sabahında bir kere daha şahit olduk ki, dünyadaki en diri ülke Türkiye’dir.

Sabah namazını camilerde eda ettikten sonra Galata Köprüsünde amentülerinin vazifesini yerine getirmişlerdir.

Bilal Erdoğan’ın başında bulunduğu Milli İrade Platformu ve TÜGVA’nın öncülüğünde gerçekleştirilen amentü kardeşliğinin gereğini yerine getirmişler, İsrail’in soykırımcılığını lanetlemişlerdir.

Yazının devamı için:https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/huseyin-ozturk/dunyadaki-en-diri-ulke-turkiye-51276.html?page=2

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim