• İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Hüseyin Öztürk: Kendimiz ettik kendimiz bulduk

Hüseyin Öztürk: Kendimiz ettik kendimiz bulduk
İnsanın elinden geleni yapması vazifesidir. Elinden, dilinden daha fazla şey gelmesi için gayret etmesi ise fazilettir, sadakattir.

İşte Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan, siyasete girdiği 50 yıldan bu yana böyle bir zihniyetle hareket etmiş ve halen de etmektedir.

Pazar günü gördük ki, Reis’in bu özelliği; teşkilatlar ve adaylar tarafından sandıklara yansımamıştır. “Görünen köyün ırağı olmaz” misali, yansımayacağı da belliydi.

Bu tespitlerimi, Tayyip Erdoğan’a inanmış, inandığım için de reyimle-yazılarımla-konuşmalarımla desteklediğim ve hep destekleyeceğim için yapmaktayım.

Sonuçlar meydanda! Kendimiz ettik, kendimiz bulduk. Hiç kimsede kabahat aramaya gerek yok. Kendimizi kandırmayalım.

 

Pazar gecesinden beri pek çok yorum okuyor-dinliyor-izliyorsunuz. Bu sebeple bilinenleri tekrar ederek boşboğazlık etmemeli ama satırbaşlarıyla bazı şeyleri de hatırlatmalı:

- Bu seçimde hizmet değil, sol ideoloji kazanmıştır. Hizmete oy verilmemiş, ideolojiye verilmiştir. CHP’nin açık gizli yaptığı ittifakların neticesi ortadadır!

- Ak Parti teşkilatları, “Ne oldum” rüzgârına kapılarak; R. Tayyip Erdoğan’a gözü kapalı oy veren 50 ve üzeri yaşlardaki insanları çantada keklik görüp kapılarını kapamışlardır. YRP’nin oy aldığı yerlere ve oranına bakılırsa, bu fotoğraf görülebilir.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim