• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Mahmut Bıyıklı: Bir kez daha gördük ki!

Mahmut Bıyıklı: Bir kez daha gördük ki!
Bir kez daha gördük ki Müslümanların ölüsünü de dirisini de sevmiyorlar. Kin ve öfke dolular. Sevginin hoşgörünün birlikte yaşama kültürünün sadece edebiyatını yapıyorlar.

Bir kez daha gördük ki vatan millet bayrak gibi değerler umurlarında değil. Ülkenin en azılı düşmanlarıyla ittifak yapmaktan çekinmeyecek kadar gözleri kararmış.

Bir kez daha gördük ki Emperyalistlere karşı olağanüstü derecede yumuşak ve onlardan her gelen emri el pençe durup yapacak kadar teslimiyetçi bir karakterdeler.

Bir kez daha gördük ki çok kolay yalan söyleyip çok kolay şekilde iftira ve kumpasla itibar suikastı yaparak insan hayatına kastediyorlar.

Bir kez daha gördük ki Osmanlı Selçuklu başta olmak üzere bütün köklerimize kökten düşmanlar. Tarihe medeniyete coğrafyaya dair içlerinde en ufak bir aidiyet hissi yok.

Bir kez daha gördü ki hiçbir bir değer yargıları yok. İşlerine gelince Kürtçü işlerine gelince Türkçü işlerine gelince Komünist işlerine gelince Kemalistler.

Bir kez daha gördük ki algı operasyonu yapmak konusunda mahirler. İstemediklerini anında hain istediklerini anında kahraman gibi gösteriyorlar. Üstelik kendi algılarına kendileri inanacak kadar zavallılar.

Bir kez daha gördük ki trollük yaparak trolleşmeye karşı olduklarını kutuplaştırarak kutuplaşmaya karşı olduklarını beyan ederek kendileriyle çelişiyorlar.

Bir kez daha gördük ki içkiyi çok kaçırıyorlar ve sarhoşken uydurdukları yalanlara ayıkken de inanmaya devam ediyorlar.

Bir kez daha gördük ki Atatürk’le falan alakaları yok. Atatürk’ü ihtiyaç halinde kullanmaya sömürmeye devam ediyorlar.

Bir kez daha gördük ki bağımsız gazetecilik söylemleri vs külliyen yalan. Gazetecilikten ziyade militanlık yaptıklarını iyi biliyorlar.

Bir kez daha gördük ki eli kanlı PKK’nın bölme iştahına, Fetöcülerin yeniden çökme planlarına severek ortak olabiliyorlar.

Bir kez daha gördük ki batının gazete manşetlerinden dergi kapaklarına kadar yansıyan Türk ve İslam düşmanlığı aynı derecede devam ediyor.

Bir kez daha gördük ki sevgili ülkemizde yerli ve milli bir muhalefet ihtiyacı var.

Devamı: https://www.haber7.com/yazarlar/mahmut-biyikli/3329002-bir-kez-daha-gorduk-ki

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim