• İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Mesnevî ve Safahat Okumalarına ara verildi

Mesnevî ve Safahat Okumalarına ara verildi
Türkiye Yazarlar Birliği tarafından pazartesi akşamları düzenlenen Mesnevî Okumaları ile çarşamba akşamları youtube kanalından canlı yayınlanan Safahat Okumalarına ramazan ayı boyunca ara verildi.

Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu, Prof. Dr. Zülfikar Güngör, Doç. Dr. Yakup Şafak, Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Coşguner, Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir Sıddık Şahin ve Dr. Halil İbrahim Sarıoğlu tarafından dönüşümlü olarak pazartesi akşamları Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezinde düzenlenen Mesnevî Okumaları Ramazan Bayramından sonra kaldığı yerden devam edecektir. Kayıt altına alınan dersler TYB’nin youtube kanalından izlenebilmektedir.

TYB’nin youtube kanalından her çarşamba canlı olarak yayınlanan Safahat Okumaları son dönemlerde Prof. Dr. Münire Kevser Baş, Prof. Dr. Selami Şimşek, Doç. Dr. Maksut Yiğitbaş ve Doç. Dr. Taner Namlı tarafından dönüşümlü olarak verilmektedir. Safahat Okumaları Ramazan Bayramından sonra devam edecektir.

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim