• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Milli İrade Platformu toplantısı yapıldı

Milli İrade Platformu toplantısı yapıldı
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Tarkan Zengin’in de katıldığı Milli İrade Platformu toplantısı 28 Mart 2021 Pazar günü yapıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin konuk olduğu toplantı  çevrimiçi olarak gerçekleşti. Kabaktepe konuşmasında, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kültürel, ekonomik ve sosyal faaliyetleri yürüten sivil toplum kuruluşlarının önemli bir güç olduğunu söyledi.

Türkiye Yazarlar Birliği ile birlikte 300’ü aşan STK’nın oluşturduğu Milli İrade Platformu, milli iradenin güçlendirilmesi, demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işletilmesi, din ve vicdan hürriyetinin tam anlamıyla yerleşmesi için devletin ve milletin her daim yanında olmaktadır. Sadece ülkemizdeki mazlum ve mahrumlara uzatılan şefkat eli değil, İslam dünyasında ateş çemberi içinde kalan mazlumların da sesi olabilmek için kurulan Milli İrade Platformu, her koşulda ve durumda bir araya gelmektedir.

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim