• İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan TDMMB’de Başkan Vekili oldu

Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan TDMMB’de Başkan Vekili oldu
Geçtiğimiz günlerde Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin (TDMMB) 20. Yıl Olağan Genel Kurul Toplantısı Gazi Üniversitesi Gazi Kültür Merkezi’nde yapılmıştı.

Genel kurulun sonunda yapılan seçimde yönetim kuruluna seçilen üyeler ilk toplantılarını gerçekleştirerek görev dağılımı yaptılar.

Buna göre; Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Genel Başkan, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan Genel Başkan Vekili, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş ise Genel Başkan Yardımcısı olarak seçildiler.

 “Dilde Fikirde İşte Birlik” şiarıyla mühendislik, mimarlık ve şehircilik alanında yapılan proje ve iş birliği protokolleri kapsamında bilim insanları, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarıyla çeşitli faaliyetler düzenleyen Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin genel merkezi Ankara’da ve çeşitli şehirlerde de temsilcilikleri bulunuyor.

c1d19154-1bed-4b42-85d5-5e552eca14fc.jpg

 

 

Bu haber toplam 373 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim