• İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Prof. Dr. Sefa Saygılı: Murat Kurum'u dinlerken

Prof. Dr. Sefa Saygılı: Murat Kurum'u dinlerken
Dün yani 25 Ocak Perşembe günü için Haliç Kongre Merkezi'nde Ak Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Murat Kurum'un projelerini anlatacağı toplantıya davet edilince katılmaya karar verdim.

Başkan adayımız AK Parti Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu Tanıtım Toplantısı'nda, ulaşım, kentsel dönüşüm ve çevre ile ilgili projelerini açıkladı. Müthiş görseller ile düzenlenmiş oldukça tatmin edici sunumdu. Murat Kurum bey kendine güveni tamdı ve her konuda çok güzel vaatler ve projeler ortaya koydu. Üstelik şimdiki başkanın adını dahi anmadan bunu yaptı. 

Ele alınan konular arasında olası İstanbul depremi ve İstanbulluların trafik çilesi başta geliyordu. Kurum alacakları tedbirlerle trafikte geçen sürenin % 20 azalacağını söyledi. Mevcut metro hattını da 650 kilometreye çıkaracaklarını ifade etti. 

O kadar ilginç ve müthiş projeleri vardı ki buraya sığdırmak mümkün değil. 2 saatin üzerinde tek tek izah ederek anlattı. Beraber toplantıyı izlediğimiz kardeşim Makine Mühendisi Aziz Saygılı'ya projeler ve seçim sonucu hakkında ne düşündüğünü sorduğumda şunları söyledi:

Devamı: https://www.fikriyat.com/yazarlar/sefa-saygili/2024/01/26/murat-kurumu-dinlerken

Bu haber toplam 178 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim