• İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

“Teknoloji Kuşağı Bir Medeniyet Kurabilir mi?

“Teknoloji Kuşağı Bir Medeniyet Kurabilir mi?

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi’nin (ADAM) seminerinde “Teknoloji Kuşağı Bir Medeniyet Kurabilir mi? Nasıl?” konulu konuşma yapacak.

Program, 14 Ekim 2023 tarihinde saat 14:00’de Hacettepe Mahallesi Tanış Sokak No:2 /A Hamamönü-Altındağ adresinde gerçekleşecek.

TYB Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muhammed Enes Kala’nın da “İnsanı Aramak” konusunda konuşacağı, ADAM Düşünce Okulu Seminerleri 2023-2024 güz dönemindeki diğer konuşmacıları ve konu başlıkları ise şöyle sıralanıyor:

Prof. Dr. Mehmet Bulut: İktisat Ahlâkı, Prof. Dr. Kudret Bülbül: Küresel Çağda Nasıl Bir Gençlik?, Prof. Dr. Mustafa Orçan: İbn-i Haldun ve Umran Fikri, Prof. Dr. Asım Yapıcı: Deliliğe Hicret Edilebilir mi?, Prof. Dr. Cevdet Kılıç: İslâm Düşüncesinin Temelleri ve İlkeleri, Prof. Dr. Zülfikar Güngör: Mevlana ve Mesneviyi Anlamak, Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan: Teknoloji Kuşağı Bir Medeniyet Kurabilir mi? Nasıl?”, Prof. Dr. Şükrü Karatepe: Bir Şehri İnşa Etmek, Prof. Dr. Hamit E. Beriş: Türkiye’de Siyaset ve İdeolojiler, Prof. Dr. Hakan Türkçapar: Kendi Kendine Psikoterapinin İmkanı, Prof. Dr. Muhittin Ataman: Ortadoğu Türkiye’nin Ne(re)si Olur?, Doç. Dr. Muhammed Enes Kala: İnsanı Aramak.

 

 

 

Bu haber toplam 411 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim