• İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

TYB Başkanı Arıcan Bakan Işıkhan’ı ziyaret etti

TYB Başkanı Arıcan Bakan Işıkhan’ı ziyaret etti
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanan Vedat Işıkhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Arıcan,  bakana Türkiye Yazarlar Birliği’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

TYB’nin 1978 yılında ülkemizin kültürüne, sanatına, edebiyatına ve düşünce dünyasına hizmet etmek amacıyla kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ve arkadaşları tarafından kurulduğunu ve aradan geçen bu 45 yılda ara vermeden çalışmalarını yurt içinde ve yurt dışında büyük bir başarı ile sürdürdüğünü belirten Arıcan, çalışma hayatını da içine alan önemli meseleler hakkında sempozyumlar yaptıklarını söyledi.

Bakan Işıkhan’da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Türkiye Yüzyılı'nda en önemli konulardan birinin de çalışma hayatı olacağından büyük bir kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Arıcan’ın bakan ziyaretine, TYB Yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Ali Osman Kurt, ASBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar ve ASBÜ İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Hilmi Demir de katıldı.

whatsapp-image-2023-07-13-at-12.52.51-001.jpeg

 

Bu haber toplam 272 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim