• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

TYB Başkanı Arıcan TİKA Başkanı Kayalar’ı ziyaret etti

TYB Başkanı Arıcan TİKA Başkanı Kayalar’ı ziyaret etti
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serkan Kayalar’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı olarak yeniden atanan Serkan Kayalar’ı makamında ziyaret ederek göreve yeniden atanmasından dolayı tebrik etti.

Genel Başkan Arıcan görüşmede kuruluşunun 45. Yılında Türkiye Yazarlar Birliği’nin yurt içinde ve yurt dışında yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Başkanlığın bir çok alanda hayata geçirdiği projelerle  Orta Asya'dan Afrika'ya, Balkanlar'dan Latin Amerika'ya kadar Türkiye'nin dost elini dünyanın dört bir yanına uzatmasının gurur verici olduğunu  ifade eden genel başkan Arıcan bu çalışmalarında TİKA Başkanına başarılar diledi.

Başkan Serkan Kayalar da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek TYB ve Başkanlık arasında var olan ikili ilişkileri daha da güçlendirelim diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Arıcan, Başkan Kayalar’a TYB’nin yayınlarından hediye etti.

2-(13).jpg

Bu haber toplam 340 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim