• İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

TYB Başkanı Arıcan ve Mamak Belediye Başkanı Köse AYBÜ Rektörü Köseoğlu’nu ziyaret ettiler

TYB Başkanı Arıcan ve Mamak Belediye Başkanı Köse AYBÜ Rektörü Köseoğlu’nu ziyaret ettiler
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’nu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan’ ı ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne Atanan Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’nu ve Rektör Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Orçan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

TYB Yönetim kurulu üyeleri, ASBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Kurt ve Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münire Kevser Baş’ında katıldıkları ziyarette, Prof. Dr. Arıcan ve Başkan Köse Rektör Köseoğlu’na ve Rektör Yardımcısı Orçan’a başarı dileklerinde bulundular.

aa1da9e8-ac19-456d-af1c-2ce9d379c529.jpg

 

Bu haber toplam 318 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim