• İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

TYB Başkanı Bakü’de Türk Dünyası Atatürk Okulunu ziyaret etti

TYB Başkanı Bakü’de Türk Dünyası Atatürk Okulunu  ziyaret etti

Eğitim kurumları başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler yapmak ve İş Birliği Protokolü İmzalamak üzere Azerbaycan’da bulunan Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü, TÜRKSOY Yazarlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Bakü’de Türk Dünyası Atatürk Okulunu ziyaret etti.

Prof. Dr. Turan Yazgan Vakfı tarafından kurulan Türk Dünyası Atatürk Okulunu ziyaret eden Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere Türkiye hakkında sorular soran Arıcan, aldığı cevaplardan öğrencilerin ülkemizi iyi tanıdıklarına şahit oldu.

Sınıf ziyaretinden sonra Türk Dünyası Atatürk Okulu Müdürü Eylem Gültekin ile yapılan görüşmede, Mehmet Akif Ersoy’un Doğumunun 150. Yılında Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı ve Atatürk Lisesi ile ilgili yapılacak işbirlikleri değerlendirildi.

2-(1)-021.jpg3-(1)-014.jpg

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim