• İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

TYB Genç Kahve Etkinlikleri: Art of English

TYB Genç Kahve Etkinlikleri: Art of English
After a short break, we continue our activities as TYB Genç Kahve. Are you ready for the summer term? The first activity of the summer term is with you with the language project we carried out on a regular basis last term! 
 
Our first activity will be an informative presentation. Do you also like to experience the well-deserved happiness of working effectively? How can we make a study more active, effective and efficient? What are the factors that affect us positively and negatively in our work? You are invited to this week's activity of Art of English to join our conversation about informative presentations and effective working methods on such questions. We are waiting you all.
 
 13.07.2023
 
 17.00
 
Zoom
Kısa bir aranın ardından TYB Genç Kahve olarak etkinliklerimize devam ediyoruz. Yaz dönemine hazır mısınız? Yaz döneminin ilk etkinliği geçen dönem düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğumuz dil projesi, sizlerle!
 
Etkinliğimiz verimli çalışmanın yolları üzerine bilgilendirici sunumdur. Verimli çalışma sonucunda hak edilmiş mutluluğu deneyimlemekten siz de hoşlanırsınız, değil mi? Bir çalışmayı nasıl aktif, verimli ve etkili bir hale getirebiliriz? Çalışmamızda bizi olumlu ve olumsuz etkileyen faktörler nelerdir? Bu gibi sorular ışığında verimli çalışma metodları üzerine gerçekleşecek sunuma ve konuşmamıza davetlisiniz. Hepinizi bekliyoruz.
 
13.07.2023
 
 17.00
 
Zoom
Bu haber toplam 169 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim