• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

TYB Şeref Başkanı Doğan başarılı bir ameliyat geçirdi

TYB Şeref Başkanı Doğan başarılı bir ameliyat geçirdi
Türkiye Yazarlar Birliği’nin kurucu ve şeref başkanı, yazar, günümüzün önemli mütefekkiri D. Mehmet Doğan bir sağlık sorunu nedeniyle ameliyatı oldu

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan Doğan’ın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Doğan’ın Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde başarılı bir operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu ifade eden Arıcan, “Şeref başkanımız, ağabeyimiz, ülkemizin önemli bir değeri olan D. Mehmet Doğan 27 Aralık 2023 de sağlık sorunu nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Hastanesine yatırılmıştı. Daha sonra doktorların tavsiyesi ile Bilkent Şehir Hastanesine nakledildi, tedavi süreci burada devam etti. 26 Ocak 2024 günü de başarılı bir operasyon geçirdi.” dedi.

TYB Genel Başkanı Arıcan açıklamasında, “D. Mehmet Doğan’ın ameliyat sonrası bir an önce sağlığına kavuşup, normal hayatına dönerek aramıza katılması için Cenab-ı Hak’tan acil şifalar niyaz ediyorum. Ailesine, yazar camiamıza, sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu arada, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından telefonla arayarak şeref başkanımızın sağlık durumunu soran, mesaj gönderen, dua eden herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ameliyatı gerçekleştiren doktorlara da teşekkür eden Arıcan, “Mehmet ağabeyin Hacettepe Hastanesine yattığı ilk günden itibaren ilgi ve desteğini esirgemeyen Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’a, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Necla Özer’e, Doç. Dr. Onur Keskin ve ekibine, Bilkent Şehir Hastanesi’nde ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı’ya ve ilgili doktorlara, Onkoloji Başhekimliğine ve tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Mahmut Erdemir

Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim