• İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

TYB'de Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı

TYB'de Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı
Türkiye Yazarlar Birliği’nde geleneksel bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın 3.günü olan 4.05.2022 tarihinde gerçekleşti.

Genç Kahve’deki programda kısa bir selamlama konuşması yapan TYB kurucu ve Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Dünyada ve ülkemizde etkisini hâlâ sürdüren Covid-19 nedeniyle son iki yıldır zor günler geçirdiğimizi söyledi.

Konuşmasında, “salgın hastalığa yakalanarak vefat eden tüm dostlarımıza ve insanlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemîl niyaz ederim” diye sürdüren Doğan, TYB’nin geleneksel bayramlaşma programına katılanlara teşekkür etti.

Ülkemizdeki kültür ve sanat faaliyetlerine dair fikir alışverişinde de bulunulduğu bayramlaşmaya; D. Mehmet Doğan, İbrahim Halil Çelik, Nazif Öztürk, Mehmet Kurtoğlu, Ali Kılcı, Mehmet Kurtoğlu, Celil Güngör, Bekir Sıddık Soysal, Ahmet Fatih Gökdağ, Memiş Okuyucu, Mehmet Sait Uluçay,  Kezban Eldemir, İsmail Bozkurt, Hamit Gök, Muhammed Işık, Mahmut Erdemir, Yücel Acer, Naci Fidan ve Mustafa Ekici katıldı.

img_9172.jpg

img_9191-002.jpg

img_9200.jpg

Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim