• İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

TYB’de Şiir Dinletisi Düzenlendi

TYB’de Şiir Dinletisi Düzenlendi
Türkiye Yazarlar Birliği ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi iş birliği ile “Şiir Dinletisi” düzenlendi.

TYB Mehmet Âkif Divanı’nda yapılan programa TYB Kurucu ve Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan, yönetim kurulu üyeleri ve şiir severler katıldı.

Nida Yayla’nın sunduğu, şairlerin okuyucularının da büyük ilgi gösterdikleri programda; Mahir Aykut, Mehmet Kurtoğlu, Mustafa Sarı, Ali. K. Metin, Sıtkı Caney, Mehmet Yıldız, Hamza Efe Arıoğlu, Talip Işık ve TYB gençlik biriminden Abdulbaki Çakır, Sude Nur Cevizci ve Hafize Bilge Bekmezoğlu şiir okudular.

Şiir dinletisine katılan yazar, akademisyen Prof. Dr. Turan Karataş da Türk edebiyatının en ünlü şairlerinden yazar, düşünür merhum Sezai Karakoç’un “Yağmur Duası” şiirini okudu.

Programın sonunda, TYB Kurucu ve Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan şiir okuyan şairlere katılım belgesi ve TYB’nin kitaplarından takdim ettiler.

img_2626.jpgimg_2752.jpgimg_2842.jpg

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim