• İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

TYB'den Barış Pınarı Açıklaması

TYB'den Barış Pınarı Açıklaması
Türk askerinin PKK terör örgütü uzantısı YPG/PYD' ye karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı takdire şayan başarıyla sona erdi.

Bebek katillerinin yıllardır süren eylemlerini görmezden gelen kimi ülkelerin, “yaptırım tehditlerine, operasyonları durdurun” söylemlerine aldırış etmeyerek geri adım atmayan kahraman askerlerimizin terör unsurlarını yok etme çabası ve başarısı her türlü övgünün üstündedir.

Gidebildikleri yere kadar takip edilerek etkisiz hale getirilen teröristlerin siperleri, mühimmat depoları, tünelleri de yerle bir edildi.

Artık tüm dünyanın şu gerçeği bilmesi gerekir;

Türkiye tehditlere boyun eğmeyecek kadar büyük ve güçlü bir devlettir. Bölgeyi teröristlerden temizleyerek ülkemizin bekasını ve güvenliğini sağlamaya kararlıyız. Operasyonu biz başlattık, biz ara verdik. Gelinen noktanın hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra da; Vatanımıza, bayrağımıza ve vatandaşlarımıza karşı her türlü saldırı kesinlikle karşılıksız kalmayacaktır. Dost düşman herkes bunu böyle bilsin.

Sınırımızdaki tehdidin bertaraf edilmesi, huzur ve güvenliğin sağlanması için 10 gün boyunca mücadele eden Mehmetçiklerimizi tebrik ediyorum, bizi gururlandırdılar. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kahraman ordumuzun yanındayız. 19.10.2019

 

                                                                Prof. Dr. Musa Kâzım ARICAN

                                                        Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı

Bu haber toplam 676 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim