• İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Arıcan MEMURSEN Genel Başkanı Yalçın’ı Ziyaret Etti

Arıcan MEMURSEN Genel Başkanı Yalçın’ı Ziyaret Etti
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Memur Sendikaları konfederasyonu (MEMURSEN) Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

31.01.2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Arıcan TYB’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Birliğin kuruluşundan itibaren birçok kurum ve kuruluşla iş birliği yaparak ülkemizin kültür, fikir ve sanat hayatına özverili ve etkili katkılar sunduklarını belirten Arıcan, 40. Yıl nedeniyle de ilmi-fikri bilgi şölenleri, edebi toplantılar, şiir şölenleri ve edebiyat söyleşilerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Arıcan, bir süredir yapımı süren MEMURSEN hizmet binasının tamamlanarak hizmete girmesi nedeniyle de Yalçın’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MEMURSEN Genel Başkanı Ali Yalçın’da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir ülkenin ekonomik kalkınmasının yanı sıra kültür ve sanat alanında da başarılı olmasının gerektiğine vurgu yapan Yalçın, özellikle kültürel değerlerimizin gençlerimize kazandırılması konusunda, bu alanda hizmet veren sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü söyledi.

Konuşmalardan sonra Arıcan, Yalçın’a, İbrahim Ulvi Yavuz’da Eyüp Beyhan’a  TYB’nin yayınlarından hediye ettiler.

Eğitim, kültür, sanat ve edebiyat konularında ortak projelerin yapılabileceğinin de gündeme geldiği ziyarete TYB Genel Sekreteri Dr. Muhammet Enes Kala, Mali Sekreter Fatih Gökdağ, TYB Vakfı 2. Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, başkan danışmanı Ferhat Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemir, İdari İşler Müdürü Mustafa Ekici,   MEMURSEN Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen ve Genç MEMURSEN Genel Başkanı Eyüp Beyhan da katıldı.

img_0525.jpg

img_0527.jpg

Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim