• İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

Ayhan Yılmaz, TYB Başkanı Arıcan’ı ziyaret etti

Ayhan Yılmaz, TYB Başkanı Arıcan’ı ziyaret etti
AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz, Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ı ziyaret etti.

14.3.2019 tarihinde, TYB Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Yılmaz’a Birliğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Arıcan, 40 yıldır medeniyet ve kültür birikimimizi geleceğe taşımanın gayreti içinde olan TYB’nin düzenlediği pek çok ulusal ve uluslararası etkinlikte şehircilik ve şehir kültürünü gündeme taşıyan önemli programlar icra ettiklerini ifade etti.

Ayhan Yılmaz da yaptığı konuşmada, “Ankara Büyükşehir Belediyesinde grup başkan vekilliği görevinde bulundum, 25. dönemde Ankara Milletvekilliği yaptım. Görev yaptığım dönem içerisinde bölgemizin eksiklerini, problemlerini çözmek için yoğun gayret ve çabamız oldu” dedi.  

Son yıllarda Pursaklar’ın büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını; ancak bu hizmetleri daha genişletilerek çeşitlendirilmesi gerektiğini kaydeden Yılmaz, bölgenin daha da kalkınması ve güzelleşmesi için ciddi projeler hazırladıklarının altını çizdi.

İlçeye kazandırmayı planladığı projeleri ve havaalanına yapılacak metro çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Yılmaz, “Havaalanı metrosu ihale aşamasında. Metro sadece Pursaklar’ı rahatlatmayacak. Havaalanının oraya büyük bir otopark yapılacak. Başkent’in kuzey ilçelerinden gelen hemşerilerimiz arabalarını oraya park edecekler, binecekler metroya işlerine gidecekler, sonra arabalarına binip ilçelerine geri gelecekler. Bu hem havaalanı trafiğinin rahatlamasını sağlayacak hem de daha seri şehir merkezine ulaşım sağlayacak.” diye konuştu.

Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz'ın ziyaret programına; TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Mali Sekreteri Fatih Gökdağ, başkan danışmanı Ferhat Koç, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kurtoğlu ve Mahmut Erdemir’de katıldı.

ziyaret2-002.jpg

Bu haber toplam 1745 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim