• İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Başkan Arıcan: Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz

Başkan Arıcan: Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz
Filistinli yazar Meha Bostancı, Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ı ziyaret etti.

TYB’de gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Bostancı, ülkesinde uzun yıllar adalet bakanlığında görev yaptığını şimdi ise Türkiye’de yaşadığını belirtti.

Türkiye’yi ve insanlarını çok sevdiğini söyleyen Bostancı, “Bir Umut Işığı” adıyla yayınladığı kişisel gelişim kitabı hakkında da bilgiler verdi.

Bostancı, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin davasına ve Filistin halkına her zaman yakın olmuş, meselelerimiz ilgilenmiş, bizleri yalnız bırakmamıştır. Kitabımı da, büyük Türk Milletine ve hayatta bana en büyük örnek ve lider olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a armağan ediyorum.” diye konuştu.

TYB Genel Başkanı Arıcan’da ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, “ Filistin davası, hepimizin ortak davasıdır. Bu davaya sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sizi burada görmekten de memnun oldum. Kitabınız hayırlı olsun. Birliğimize bağlı şube ve temsilciliklerin bulunduğu illerde kişisel gelişim seminerleri verme talebiniz bizleri de sevindirdi.” dedi.

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim