• İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Türkiye Yazarlar Birliği heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Türkiye Yazarlar Birliği heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanımıza TYB'nin 35 yıl faaliyetleri ile ilgi bilgi sunuldu Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti. 2013’de 35.
glm
Cumhurbaşkanımıza TYB'nin 35 yıl faaliyetleri ile ilgi bilgi sunuldu

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.


2013’de 35. yılını kutlayacak olan Türkiye Yazarlar Birliği’nin, bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında Genel Başkan İbrahim Ulvi Yavuz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bilgi sundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de, Türkiye Yazarlar Birliği’nin kültür dünyamıza yaptığı katkılardan söz ederek, yazar ve sanatçıların bu ülkenin fikir ve sanat yönünden  gelişmesinde önemli yer tuttuklarını belirtti.

TYB Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, TYB Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı D. Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Hicabi Kırlangıç, Ahmet Fidan, Genel Mali Sekreter Erbay Kücet, Genel Sekreter Atilla Mülayim, Genel Sekreter Yardımcıları Murat Erol ve Öner Buçukcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Özbahçe, Ahmet Fatih Gökdağ ve Ferhat Koç’un hazır bulunduğu kabulde, Genel Başkan Yavuz, TYB’nin bugüne kadar yaptığı faaliyetlerden söz ederken, Şeref başkanı D. Mehmet Doğan ise, özellikle bu yıl 10’uncusu yapılacak Türkçenin Uluslararası Şiir Şölenleri hakkında bilgi verdi.

Kabulde, kültür ve sanat alanındaki gelişmeler üzerinde duruldu. Kitap, yayın ve dergicilikle ilgili konularda olumlu ve olumsuz değişiklikler gündeme getirildi.
Kabulde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustaf İsen de bulundu.

glm2

 

Ziyaret videosunu seyretmek için lütfen tıklayınız.

Bu haber toplam 1536 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim