• İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

D. Mehmet Doğan ve Musa Kâzım Arıcan Türkmeneli TV’ye konuştular

D. Mehmet Doğan ve Musa Kâzım Arıcan  Türkmeneli TV’ye konuştular

TYB kurucu Başkanı, Mehmet Akif Ersoy Araştırmaları Merkezi Başkanı D. Mehmet Doğan ve TYB Genel Başkanı ve SBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Türkmeneli Tv’den eğitim uzmanı Seçkin Akyün’ün, “İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100.Yılında  İstiklâl Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konulu sorularını cevaplandırdılar.

 

04 Mart 2021 tarihinde “Birinci Meclis”te gerçekleşen çekimlerde; D. Mehmet Doğan ve Musa Kazım Arıcan, Akyün’ün, “Bugünkü gençliğin ve toplumumuzun Milli Mücadele, milli değerler ve millet olma konusundaki anlayışını nasıl değerlendiriyorsunuz.?, Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy’un kişiliği ve içinden çıktığı Türk Milleti’ne bakışı, Akif’in Milli Mücadele ruhunun Türk Dünyası akraba toplulukları ve Türkmenler'deki yansımalarını nasıl oldu?”, Ersoy bugün hayatta olsaydı, yaşasaydı sizce gençlere ne söylerdi?” gibi sorularını cevaplandırdılar.

 

Vatan şairi Âkif ile ilgili önemli konuların konuşulduğu söyleşi 10 Mart 2021 tarihinde Saat 20.30 da “Eğitim Varsa Gelecek Var Programı” kapsamında Türkmeneli TV ekranlarına gelecek.

dsc08648.jpgdsc08655.jpgdsc08733.jpg

Bu haber toplam 1019 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim