• İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Genç TYB standını ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Genç TYB standını ziyaret etti
Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi'nin bu yıl beşincisini düzenlediği Kocatepe Gençlik Fuarı devam ediyor. "İrade, Erdem ve Hürriyet" temasıyla gençleri ağırlayan fuarın açılışını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gerçekleştirdi.

Eşi ile birlikte stantları gezen Erbaş, Genç TYB’nin standını da ziyaret ederek, gençlerden gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi aldı.

TYB’nin yayınlarını da inceleyen Başkan Erbaş, gençlerin kendisine verdiği kitap seti için teşekkür etti ve stantta oluşturulan temenni panosuna “Medeniyetimizin en önemli unsuru ilk vahyin emri olan OKU talimatıdır.”  diye yazdı.

TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan da fuara gelerek Genç TYB’nin standına konuk oldu.  Gençlerle bir süre sohbet eden Arıcan, yapılan faaliyetler hakkında gençlerle görüş alışverişinde bulundu.

Genç TYB üyeleri ikinci kez katıldıkları fuarda, gerçekleştirdikleri farklı etkinliklerle büyük ilgi görüyor. Düzenledikleri ödüllü bilgi yarışmasında başarılı olanlara kitap veren gençler, sosyal medyada #genctybfuarda ve #1izgenciz etiketleriyle en çok tweet atan bir kişiye de   TYB’nin kırkıncı yılı münasebetiyle içinde 40 kitabın olduğu bir koli hediye edecekler.

Genç TYB, fuar da konferans programları da düzenledi.

5 Mayıs 2018 tarihinde, Prof. Dr. Hicabi Kırlangıç ‘Hakikat Yolculuğunda Bir Fazilet Örneği: Hz. Mevlana’, 6 Mayıs 2018 günü de  Mehmet Can Doğan da ‘İrade, Erdem, Hürriyet ve Edebi Metin’ konusunda gençlere konferans verdi.  Hasan Yücel Başdemir’de 8 Mayıs 2018 tarihinde  ‘İrade Olmadan Hürriyet’ konusunda konuşacak.

img-20180508-wa0001-001.jpg2-015.jpg3-014.jpg4-010.jpg5-006.jpg

Bu haber toplam 1813 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim