• İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C

Dr.İsrafil Kuralay: Kudretlilerin acziyeti

Dr.İsrafil Kuralay: Kudretlilerin acziyeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat’ın er olmuş darbeci generallerini affetti. Müebbet hapse çarptırılan dönemin kudretli generalleri “sürekli hastalık” ve “kocama hâli durumunda olmaları” gerekçesiyle hapishaneden çıkarıldılar.

Bundan 27 sene önce 28 Şubat 1997 günü Millî Güvenlik Kurulu’nda Erbakan hükûmetine “irtica” bahane edilerek ayar çekildi. Orgeneral Çevik Bir öncülüğünde kurulan Batı Çalışma Grubu memleketin kimyasıyla oynadı. Milletin millî ve manevi değerlerine savaş açtı. Çevik Bir, 2022 yılında “ileri derecede demans hastası” olması nedeniyle tahliye edildi.

Durum tersi olsaydı Çetin Doğan, Tayyip Erdoğan’ı affeder miydi? Hiç sanmıyorum. Ama Cumhurbaşkanımız doğrusunu yaptı. 80 yaşını devirmiş aciz adamların hapiste kalmasının bir anlamı yok. Ama Çetin Doğanların, Çevik Birlerin 28 Şubat’ta hayatlarını kararttıkları insanlar tarafından affedilebileceklerini düşünmüyorum. Onlar hesaplarını ahirette görmek üzere ertelediler. 

Devamı: https://www.dirilispostasi.com/kudretlilerin-acziyeti

Bu haber toplam 186 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim