• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Fikir ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunduk

Fikir ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunduk
TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

TYB, FİKİR VE SANAT HAYATINA ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNDU

Başkan Arıcan, beraberinde Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette TYB olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Birliğin kuruluşundan itibaren birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yaparak ülkemizin kültür, fikir ve sanat hayatına özverili ve etkili katkılar sunduklarını belirten Arıcan, 40. yıl nedeniyle de ilmi-fikri bilgi şölenleri, edebi toplantılar, şiir şölenleri ve edebiyat söyleşilerini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Arıcan, bir süredir yapımı süren Memur-Sen hizmet binasının tamamlanarak hizmete girmesi nedeniyle de Yalçın’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

STK’LARA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bir ülkenin ekonomik kalkınmasının yanı sıra kültür ve sanat alanında da başarılı olmasının gerektiğine vurgu yapan Yalçın, özellikle kültürel değerlerimizin gençlerimize kazandırılması konusunda, bu alanda hizmet veren sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü söyledi. Konuşmalardan sonra Arıcan, Yalçın’a, İbrahim Ulvi Yavuz da Eyüp Beyhan’a TYB’nin yayınlarından hediye etti. Eğitim, kültür, sanat ve edebiyat konularında ortak projelerin yapılabileceğinin de gündeme geldiği ziyarete TYB Genel Sekreteri Dr. Muhammet Enes Kala, Mali Sekreter Fatih Gökdağ, TYB Vakfı 2. Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, Başkan Danışmanı Ferhat Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemir, İdari İşler Müdürü Mustafa Ekici, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen ve Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan da katıldı.

Kaynak: https://www.milligazete.com.tr/haber/1793663/fikir-ve-sanat-hayatina-onemli-katkilarda-bulunduk

Bu haber toplam 814 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim