• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Gençler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Gençler Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Türkiye Yazarlar Birliği Gençlik Birimi tanışma kahvaltısı düzenledi

Türkiye Yazarlar Birliği Gençlik Birimi yeni dönem öncesinde tanışma kahvaltısı düzenledi. Keçiören Belediyesi’nin sponsor olduğu kahvaltıda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Musa Kazım Arıcan gençlerle bir araya geldi.

Türkiye Yazarlar Birliği Gençler İçin Büyük Fırsat

Türkiye’de belediyelerin kültürel alanda faaliyet gösteren krumlara destek vermesinin önemli olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Türkiye Yazarlar Birliğini tebrik ediyorum, şimdiye kadar üretilmiş birçok eserde imzaları var. Bir okuldur Türkiye Yazarlar Birliği, tanıdığım zamandan beri takip ediyorum ve yaptıkları her şeyi de kıymetli buluyorum. Türkiye Yazarlar Birliği siz gençler için büyük fırsattır, bu fırsatı iyi değerlendirerek kendinizi geliştirmeniz lazım. Herkes bu imkânlara sahip değil siz gençler olarak bu imkânları iyi değerlendirirseniz ileride bu ülkenin önemli düşünürlerinden olabilir ve önemli eserler ortaya koyabilirsiniz” dedi. Mustafa Ak, yazar adayı olan ve kültürel faaliyetler gerçekleştiren gençlerle kahvaltıda bir arada olmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.

Gençlere Büyük İş Düşüyor

Gençlerin kültürel faaliyetiler içerisinde yer almasının gelecek için önemine vurgu yapan Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Musa Kazım Arıcan, “Siz gençler bizler için çok kıymetlisiniz, yoğun gündemler içerisinden sıyrılarak kültüre, fikire ve sanata zaman ayırabilmek çok çok önemli. Eğitim ve kültür düzeyinde arzu edilen yere gelemedik, Cumhurbaşkanımız bu konuda yer yer sitemde bulunuyor. Güçlü bir liderin bu öz eleştiriyi yapması çok önemli ama bu sadece siyasetçilerin yapacağı bir iş değil.  STK’ların, vatandaşlarımız bu konuda destek olması lazım. Gençler olarak sizlere iş düşüyor, Türkiye Yazarlar Birliği çatısı altında kültüre, sanata gönül vermiş insanlar olarak katkı vermeniz gerçekten takdire şayan” diye konuştu. Musa Kazım Arıcan, Keçiören Belediyesi ve Başkan Mustafa Ak’ın her zaman kültürel faaliyetlerin yanında yer aldığını ifade etti.

kahvalti1.jpgkahvalti3.jpgkahvalti4.jpgkahvalti5.jpgkahvalti6.jpgkahvalti7.jpgkahvalti8.jpg

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim