• İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Kurtuluş Tayiz: Netanyahu'nun boynuna zincir vurmadan…

Kurtuluş Tayiz: Netanyahu'nun boynuna zincir vurmadan…
Netanyahu ile Hitler'i kıyaslayıp duruyoruz; hangisi daha kıyıcıydı? Hitler mi yoksa Netanyahu mu? Doğrusu, Filistin'de yaşananlara bakınca karar vermekte o kadar da zorlanmıyorum.

Hitler, Yahudileri hiç olmazsa gizli gizli katletmeye çalışıyordu; bu Netanyahu canisi ise Filistinli kadınları çocukları dünyanın gözü önünde, gözlerimizin içine sokarcasına bombalayarak, yakarak, parçalayarak öldürüyor! Bu daha büyük bir canilik değil mi?

İsrail, dün de Refah'ta mültecilerin sığındığı çadırları ikinci kez bombaladı. İlkinde 45 Filistinliyi feci şekilde katletti, dün ise 20'den fazlasını. Son üç haftada Refah'ta yerinden edilen Filistinlilerin sayısı da 1 milyonu aştı.

Kadın ve çocukları açık açık katleden, Filistinlilere soykırım uygulayan Netanyahu canisiyle dünya maalesef baş edemiyor.

Sebebi, Batılı büyük devletlerin bu alçak soykırımcı caninin arkasında durması. Özellikle de ABD'nin. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın dünkü açıklamaları çok önemliydi. Fidan, "ABD'nin desteği olmadan soykırımın sürmesi mümkün değil" dedi.

Devamı: https://www.aksam.com.tr/yazarlar/kurtulus-tayiz/netanyahunun-boynuna-zincir-vurmadan/haber-1478584

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim