• İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Milli güreşçilerimiz spor hayatlarını anlattılar

Milli güreşçilerimiz spor hayatlarını anlattılar
TYB Gençlik birimi, Gençlik Sohbetleri kapsamında Milli güreşçilerimiz Rıza Kayaalp ve Taha Akgül'ü misafir etti. 21 Ocak Cumartesi akşamı yapılan programda güreşçilerimiz spor hayatlarını anlattılar.

TYB Gençlik birimi, Gençlik Sohbetleri kapsamında Milli güreşçilerimiz Rıza Kayaalp ve Taha Akgül'ü misafir etti. 21 Ocak Cumartesi akşamı saat 18:00'de yapılan programda güreşçilerimiz spor hayatlarını anlattılar. 

Rıza Kayaalp ve Taha Akgül, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında şampiyonluklar almış ve bayrağımızı temsil etmiş isimler. Güreşçilerimizin 21 Ocak Cumartesi akşamı TYB Mehmed Akif Diva'nında yaptıkları konuşmada spor hayatlarında başarıya nasıl ulaştıkları ve bu sporun önemi anlatıldı. 

Başarının öz'den ayrılmamakla ve çok çalışmakla olacağını iafade eden Akgül'ün dediği gibi, başarılarını kendi değerlerine ve özlerine sahip çıkmakla ve çok çalışmakla elde ettiklerini anlattılar. 

Rıza Kaayalp'in kendi dilinden ifadesi ile amaçları her zaman "bayrağımızı oralarda dalgalandırmak" olmuş. Yaptıkları sporun önemi için kullandıkları şu ifadeler oldukça dikkat önemli: "Ağır sıklet bir ülkenin gücünü gösterir." 

 

img-20170122-wa0005.jpgimg-20170122-wa0004.jpg

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim