• İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

TYB Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan: Mısır’ın “Mübarek” darbesine lânet! Suriye’nin “kimyasal Esed”ine lânet!

TYB Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan: Mısır’ın “Mübarek” darbesine lânet! Suriye’nin “kimyasal Esed”ine lânet!
“Mısır darbesinin arkasında İsrail var” açıklaması, ABD’de anında yalanlanıyor. İtham edilen İsrail, açıklamayı neden ABD yapıyor? İsrail yöneticilerinin dili yok mu? Sebebi basit: ABD İsrail’in canlı kalkanı.

Bu saldırının tercihan mahallen, müslüman görünümlü liderler eliyle yapılması isteniyor. Mısır’ın Sisi’si ile Esed’in yaptıkları bundan başka şey değil. Elini ne kadar çok müslüman kanına bularsan, o kadar meşrusun, o ölçüde makbulsün. Mısır için bu açıkça söyleniyor, Suriye için ise, kafes arkasından!

ABD, Suriye’nin kanlı kaatil Esed’ini tahtında oturtmaya devam ediyor. Çünkü ondan sonra onun işine gelen bir yönetim olmayacak. Tıpkı, Mısır’da demokratik yolla iktidara gelen Mursi gibi. Hürriyet, demokrasi, insan hakları şu an için batının ambalajladığı içi boş kavramlardan başka bir şey değil.

Şunda tereddüt yok: Ortadoğu, İslâm dünyası bir tarafa, Siyonist devletin varlığı bir tarafa.

“Mısır darbesinin arkasında İsrail var” açıklaması, ABD’de anında yalanlanıyor. İtham edilen İsrail, açıklamayı neden ABD yapıyor? İsrail yöneticilerinin dili yok mu? Sebebi basit: ABD İsrail’in canlı kalkanı. Bu kalkan olmasa İsrail olmaz. Bu kalkan, Mısır’da darbeyi, Suriye’de kimsayal Esed’i meşru görüyor. İsrail yaşasın da isterse bütün müslümanlar kan ve ateş içinde kalsın!

Bütün müslümanların şuurla bu yok etme sürecine karşı durması şarttır. Mısır’ın “Mübarek” darbesine lânet! Suriye’nin “kimyasal Esed”ine lânet!

Zâlimler, mazlum rolüne soyunurken, kendileri gibi mazlumluk iddiasında olanları da cepheye sürüyorlar. Otuz yıl Helepçe edebiyati dinledik, şimdi bu edebiyatın mahsulu PKK’nın 7 bin silahı Esed’in emrinde müslüman kanı döküyor.

Esed’in kimyasal saldırısı Halepçe sömürgenlerinden cılız bir itirazla bile karşılanmıyor.

Zalimlerle mazlumların safları belirlendi. Herkes yerini seçti. Böyle bir zamanda yanlış safta yer alan her şekilde sorumludur.”

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim