• İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

TYB’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

TYB’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutluyor; Çanakkale'de destan yazarak bize bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz şükran, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Sadece Türk tarihinin değil, dünya tarihinin de en önemli savaşlarından ve zaferlerinden biri olan Çanakkale Destanın gerisinde yatan güç; genç yaşlı, köylü şehirli, erkek kadın binlerce vatan evladının  vatan savunması için tek vücut, tek yürek haline gelmiş olmalarıdır.

Çanakkale Zaferi, Konu vatan ve milletimizin bekası olunca  tüm yokluk ve yoksulluklara rağmen; Barbarların zalimlerin en gelişmiş silahları karşısında inanç ve imanla neler yapabileceğimizi,  dünyaya nasıl meydan okuduğumuzun da adıdır.

Bugünde, kahraman Mehmetçiklerimiz ülkemizi tehdit eden, huzurumuza ve güvenliğimize kast eden  güçlere karşı;  bükülmez bileği, eğilmez başıyla “Çanakkale Ruhuyla” mücadele ediyor. Bütün dünya; dost düşman bilsin ki Çanakkale'yi aşılmaz kılan dirayetimiz, cesaretimiz devam ediyor. Allah ordumuzu daima  muzaffer kılsın.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde; Vatanımız ve bayrağımız için kahramanca savaşarak  bugün bizlerin bağımsız bir ülkede yaşamamızı sağlayan aziz şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyoruz.

 

                                                                            Türkiye Yazarlar Birliği

Bu haber toplam 1007 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim