• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Yazar Okulu'nun 18.Dönemi Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in Açılış Dersiyle Başlıyor!

Yazar Okulu'nun 18.Dönemi Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in Açılış Dersiyle Başlıyor!
Türkiye Yazarlar Birliği tarafından her yıl 2 dönem olarak düzenlenen Yazar Okulu-Yazarlığa Hazırlama Seminerleri’nin 18. dönem kayıtları başladı.
mehmetgmezTürkiye Yazarlar Birliği tarafından her yıl 2 dönem olarak düzenlenen Yazar Okulu-Yazarlığa Hazırlama Seminerleri’nin 18. dönem kayıtları başladı. Türkiye Yazarlar Birliği'nin on yılı aşkın süredir istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü, Yazar Okulu- Yazarlığa Hazırlama Seminerleri 18. dönemi 5 Mart Cumartesi günü Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in saat 14:00'teki açılış dersiyle başlıyor.

 

Yazar Okulu’nda, alanında uzman öğretim üyeleri ve yazarlarımızın öncülüğünde; Yazarlığa Giriş, Metin Oluşturma Teknikleri, Din ve Düşünce, Sanat ve Tenkit, Toplum ve İdeoloji, Felsefe ile Düşünmek gibi dersler okutuluyor. Dokuz hafta devam edecek olan Yazar Okulu’nda ayrıca her hafta sonu yönlendirme dersleri veriliyor. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerle ayrıca atölye çalışmaları yapılıyor.

 

Dersler hafta içi; Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 18:30 - 20:30 arası, Cumartesi 13:00-15:00 saatlerini müteakiben yönlendirme dersleri, 15:00-17:00 saatlerinde yapılıyor.

 

Yazar okulu, "Günümüz yazarının yazma donanımı ne olabilir, ne olmalıdır?" sorusunu cevaplayacak bir yapı ve muhteva üzerine oturuyor. Günümüzün genç yazarı, hangi alanda olursa olsun düşünce açılımını sağlayacak, felsefe, semantik, siyasi sistem bilgisi gibi konularla birlikte din ve düşünce konusunda bilgilenmek ihtiyacı içinde. Bu dersler temel yazarlık dersleri ile destekleniyor.

Genç kalemlerimizi, yazmaya ilgi duyan herkesi “18. Dönem Yazar Okulu-Yazarlığa Hazırlama Seminerleri’ne” bekliyoruz.

 

Kayıt ve bilgi için :

Telefonlar: 0312 232 05 71 - 72

Sümer 1 Sok. 11 / 5 Kızılay ANKARA

Bu haber toplam 868 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim