• İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

15. İstanbul Edebiyat Festivali başladı: Teması Filistin olan festival ziyaretçilerini bekliyor!

15. İstanbul Edebiyat Festivali başladı: Teması Filistin olan festival ziyaretçilerini bekliyor!

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi tarafından bu sene on beşincisi düzenlenen İstanbul Edebiyat Festivali, Filistin temasıyla gerçekleşecek. Filistin’in yaşayan en büyük yazarı olarak tanınan İbrahim Nasrallah’ın onur konuğu olarak katılacağı festivale, Türkiye’den de çok sayıda edebiyatçı katılacak.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi tarafından bu sene on beşincisi düzenlenen İstanbul Edebiyat Festivali, Filistin temasıyla gerçekleşecek. Filistin'in yaşayan en büyük yazarı olarak tanınan İbrahim Nasrallah'ın onur konuğu olarak katılacağı festivale, Türkiye'den de çok sayıda edebiyatçı katılacak.

Bir hafta boyunca Rami Kütüphanesi'nde misafirlerini ağırlayacak olan 15.İstanbul Edebiyat Festivali'nin açılış programı, 25 Aralık Pazartesi günü saat 17:00'de Sultanahmet Kızlarağası Medresesi'nde gerçekleşecek.

EDEBİYATIN GÜCÜ VE FİLİSTİN DİRENİŞİ

Devamı: https://www.sabah.com.tr/kultur-sanat/2023/12/26/15-istanbul-edebiyat-festivali-basladi-temasi-filistin-olan-festival-ziyaretcilerini-bekliyor

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim