• İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Adnan Öksüz: İleriki yıllarda “Gazze Soykırımını Tel’in” denildiğinde hangi gençler akla gelecek?

Adnan Öksüz: İleriki yıllarda “Gazze Soykırımını Tel’in” denildiğinde hangi gençler akla gelecek?

İleriki yıllarda Gazze soykırımını tel’in denildiğinde, zulmü tel’in  denildiğinde, hiç kuşkusuz Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) “Liseli Gençler Kudüs Nöbetinde” programı gelecek akla!

* İleriki yıllarda Gazze soykırımı denildiğinde, zulüm denildiğinde, AGD Konya Şubesi Lise Teşkilatı’nın, tüm insanlığın karşı karşıya olduğu zulüm ve adaletsizlikleri dile getirilmesi gelecek akla.

* İleriki yıllarda Gazze soykırımı denildiğinde, zulüm denildiğinde, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi Lise Teşkilatı’nın, dünyanın her yerinde mazlum insanlara yapılan zulümlere sessiz kalan devletleri, liderleri ve bürokratları eleştirmesi akla gelecek.

* İleriki yıllarda Gazze soykırımı denildiğinde, zulüm denildiğinde, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Lise Teşkilatları Sözcüsü Enes Malik Ekenel'in ve arkadaşlarının yaptığı şu açıklama gelecek akıllara: “Dünya halklarının ulu bildiği tüm teşkilatların, devletlerin, liderlerinin, bürokratik kadrolarının karşısında durmaya çekindiği, tek bir cümle dahi kurmaktan imtina ettikleri, her türlü zulmün alkışlandığı bir dünyada sesimizi yükseltmek, bu düzenin bugün değilse yarın değişeceğini haykırmak için buradayız. 1917 yılından bu yana Filistin topraklarında devam eden işgal ve katliamları kınamak artık çözüm değil. Yaklaşık iki milyarlık Müslüman topluluğa sahip devletlerin, başkanlarının, teşkilatlarının da bugün neler yapıp ettiklerinin ya da yapmadıklarının farkındayız. Kenara çekilerek, sessiz kalarak hatta bazılarının destek olarak, içten içe kıkırdayarak olanları seyrettiğini görüyoruz. Elbette zalimlerin de zulme çanak tutanların da hem dünyada hem ahirette hesap vereceği zamanların geleceğini biliyoruz.”

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/20112752/adnan-oksuz/ileriki-yillarda-gazze-soykirimini-telin-denildiginde-hangi-gencler-akla-gelecek

Bu haber toplam 199 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim