• İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Ahmet Doğan İlbey’in Adı Kütüphane’de Yaşatılacak

Ahmet Doğan İlbey’in Adı Kütüphane’de Yaşatılacak
Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Kahramanmaraşlı yazar Ahmet Doğan İlbey unutulmadı.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB)’nin İstanbul ve Kahramanmaraş Şubeleri ile İstanbul Avcılar ve Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde hazırlanan kütüphaneye merhum yazar Ahmet Doğan İlbey’in adı verildi.

Onikişubat Şehit Tebernuş Özler Ortaokulunda açılan kütüphanenin açılışına TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, TYB Kahramanmaraş Şube Başkanı Enver Çapar, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Dervişoğlu, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, merhum yazar İlbey’in yakınları ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin akabinde kütüphane içinde yapılan oturumda Ahmet Doğan İlbey, yakınları, dostları ve okuyucuları tarafından hatıralarla yâd edildi.

3-(4)-003.jpg

2-(5)-003.jpg

6-044.jpg

4-(2)-011.jpg

5-054.jpg

Bu haber toplam 464 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim