• İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

'Arapça Kitap ve Kültür Günleri' yarın başlıyor

'Arapça Kitap ve Kültür Günleri' yarın başlıyor
Bu yıl altıncı kez düzenlenecek olan "6. Uluslararası Arapça Kitap ve Kültür Günleri", 3-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve bu yılki ana teması "Maveraünnehir'den Anadolu'ya Akan Tasavvuf Irmağı" olarak belirlenen program kapsamında söyleşi, panel, sempozyum, kitap hediyesi ve sergi gibi tüm etkinlikler çevrim içi yapılacak.

İlim adamları sanal ortamda katılımcılarla buluşturulacak

Daha önceki yıllarda Türkiye, Suriye, Suudi Arabistan, Irak, Lübnan, Ürdün, Mısır, Cezayir, Tunus, Fas, Sudan, Katar, Kuveyt, Özbekistan, Türkmenistan, Hindistan, Pakistan gibi pek çok ülkeden ilim adamlarını İstanbul'da bir araya getiren etkinlik, bu yıl ilim adamlarını sanal ortamda katılımcılarla buluşturacak.

Programda, "Uluslararası Tevhid ve Şefaat Sempozyumu" da etkinlik kapsamında yurt içinden ve yurt dışından akademisyenlerin katılımıyla düzenlenecek.

Bu haber toplam 510 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim