• İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

“Değerlerimizin Farkında Olmalıyız”

“Değerlerimizin Farkında Olmalıyız”
Gazeteci, yazar, kişisel gelişim uzmanı Muammer Yıldıztaşı Erzincan Şubesinin düzenledi söyleşiye katılarak insan davranışları üzerine açıklamalarda bulundu.

Diyanet Gençlik Merkezinde düzenlenen programda konuşan Muammer Yıldıztaşı  “İnsan yaratılmışların en üstünüdür.  Üstün meziyetlere sahip  insanın  kendisine verilmiş olan nimetlerin farkında olması gerekir.  Bir gözünün Dünya’nın bütün nimetlerinden üstün olduğunu kavraması gerekir.   Varlığının farkında olan insanın mutsuz olması mümkün değildir.  Çünkü bir uzvunu korumak için tüm varlığını vermeye  meyilli olan insanın barındırdığı değerler  kainattaki mevcut değerlerin hepsinin önüne geçmektedir. Bu sebeple de   değerlerin kıymetini bilmesi, bundan dolayı mutlu olması gerekir” şeklinde konuştu.

Muammer Yıldıztaşı konuşması sırasında  insan hayatını etkileyen, başarıyı  çoğaltan davranış biçimlerine de örnekler vererek konuşmasını sürdürdü. Toplantıya  Erzincan Milletvekilleri  Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
 

Milletvekili Karaman; Türkiye Dünyanın İkinci Büyük Hava Gücü
Toplantı sonunda kısa bir konuşma Yapan  Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman  son günlerde ülkemizde yaşanan olaylara ve İdlip harekatından bahsetti.  Süleyman Karaman  “İdlip’e düzenlenen harekat  Türkiye’nin huzuruna kastedenlerin  Türkiye’nin karşısında olanların  hezimete uğradığı,  bir harekattır. Türkiye İdlip’te kapalı bir hava sahasında İHA ve SİHA’larla çok büyük bir başarıya imza atmış,  Dünya’nın ikinci büyük hava gücü olduğunu  ispat etmiştir” şeklinde konuştu.

0a109498-95f3-4bcc-b8af-c27f1ac4f99c.jpgsüleyman-karaman-milletvekili.jpgc31fd0d1-9e48-46db-8ce0-13fc9c761b9a.jpg

Bu haber toplam 768 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim