Diyanet Gençlik Merkezindeki programda konuşan Yazarlar Birliği Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir, Mustafa Kutlu ile tanışmasını, onunla dostluğunu ve yazım konusundaki ilişkilerini anlattı. Daha sonra Konuşan Mustafa Kutlu’nun çocukluk arkadaşlarından olan Adnan Karakelle onun okul yıllarını resim ve futbol konusundaki merakını anlattı. Öğrencilik yıllarından beri arkadaşlıklarını sürdüren Yaşar Mete de arkadaşlığını, Mustafa Kutlu’nun ressamlığı üzerinde durdu. Okul yıllarındaki anılarını paylaştı. Konuşmaların ardından da Geçtiğimiz sonbaharda bir bölümünün çekimlerinin Erzincan’da yapılan ve İstanbul’da tamamlanan “Kalbin Sesi” adlı belgeselde Mustafa Kutlu eski Erzincan’ı, Üniversite öğrenciliği yıllarında kaldığı Erzurum’u ve öğretmenlik yıllarındaki Tunceli hatıraları ekrandan izlendi. Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesince düzenlenen programa çok sayıda öğretmen, öğrenci akademisyen ve dostları katıldı.
Dostları Mustafa Kutlu’yu Anlattı

Türkiye Yazarlar Birliğinde bu hafta Hikayeci, Mustafa Kutlu gündemdeydi. Mustafa Kutlu’nun dostları Onun hayatından kesitler sundular ardından da Geçtiğimiz sonbaharda yapımı gerçekleştirilen “Kalbin Sesi” isimli Mustafa Kutlu Belgeseli izlendi.
Bu haber toplam 479 defa okunmuştur
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
TYB İstanbul’da Doğu Türkistan KonuşulduTürkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği “Kitabına Göre Konuşalım” programında gazeteci-yazar Taha Kılınç’ı ağırladı.
Tecrübe ve İdeallerin Işığında Bir Ömür Hikayesi: Prof. Dr. Sami Güçlü, TYB Konya’da “Hayatın Öğrettikleri”ni AnlattıTürkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi, “Konyalı Onlar” etkinlik serisinde “Hayatın Öğrettikleri” başlıklı programda eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü’yü ağırladı.
TYB Sakarya’dan D.Mehmet Doğan’a Çifte VefaŞeref Başkanı D. Mehmet Doğan’ın adını hem Yazarlık Mektebine verdiler hem de panel düzenledi.
Kayseri'de Anadolu Şiir Akşamları BaşladıTürkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen “Anadolu Şiir Akşamları” etkinliği Cumhuriyet Meydanı Kızılay Ok Burcu binasında gerçekleştirildi.- 10:35 - Abdullah Muradoğlu: Trump Netanyahu’yu köşeye mi sıkıştırdı?
- 10:33 - Yusuf Kaplan: Gazze’den Fatiha’ya, Fatiha’dan MTO’ya…
- 10:29 - Ali Karahasanoğlu: İşte “hodri meydan” diyebilen örnek bir yüksek hakim!
- 00:08 - Topçu, Uluslararası Bilgi Şöleniyle Erzurum'da Anıldı
- 11:37 - Ahmet Varol: Siyonistler saldırganlıkta ısrarlı Filistin gazze Batı Şeria
- 01:33 - Nurettin Topçu vefatının 50. yılında Atatürk Üniversitesinde anılıyor
- 01:24 - Nurettin Topçu Uluslararası Bilgi Şöleni Erzurum'da devam ediyor
- 00:45 - Topçu, vefatının 50. yılında memleketi Erzurum’da yâd ediliyor
- 00:34 - Nurettin Topçu'ya vefa
- 00:26 - Nurettin Topçu Bilgi Şöleni Erzurum'da Başladı
- 00:19 - Nurettin Topçu Uluslararası Bilgi Şöleni Erzurum'da Başladı
- 14:32 - TYB İstanbul’da Doğu Türkistan Konuşuldu
- 13:21 - Tecrübe ve İdeallerin Işığında Bir Ömür Hikayesi: Prof. Dr. Sami Güçlü, TYB Konya’da “Hayatın Öğrettikleri”ni Anlattı
- 10:49 - Hüseyin Öztürk: Tarım ve hayvancılık büyümeden asla
- 10:43 - Ahmet Varol: Şehitlerin naaşları konuşuyor!
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim


























Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.