• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Dünden Bugüne Irak Türkmen Edebiyatı

Dünden Bugüne Irak Türkmen Edebiyatı
Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesinin hafta sonları gerçekleştirdiği kültür, sanat ve edebiyat faaliyetleri devam ediyor.

2 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek söyleşide Yazar-şair Dr. Şemsettin Küzeci konuşmacı olarak katılacak ve “Dünden Bugüne Irak Türkmen Edebiyatı’nı tanıtacak.

Gönül coğrafyamız sınırlarının genişliği kadar tarih, kültür, sanat ve edebiyat sınırlarımızın da olabildiğince geniş olduğunu, bu geniş kültür coğrafyasının zengin edebiyat birikiminin gelecek zamanlara taşımanın gerekliliğine inanarak bu hafta sonu Irak Türkmen Edebiyatını gündemlerine aldıklarını belirten şube başkanı Uluçay,  büyük Türkmen şairimiz İmadeddin Nesimi El-Bağdadî ile Başlayan Edebiyat Tarihinin dünü ve bu gününü Türk dünyası ile ilgili çalışmaları olan Kerküklü; Araştırmacı, Eğitimci, Gazeteci, Şair ve Yazar Dr. Şemsettin Küzeci’nin anlatacağını belirtti.

Şube Başkanı Mehmet Sait Uluçay’ın yöneteceği program, Milli Müdafaa Cad. No: 10 Kat: 6 Daire: 12 Kızılay/ Ankara adresinde gerçekleşecek.

Bu haber toplam 835 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim