• İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Erzincan Müftüsü Çetin: İslam’ı Kaynağından Öğrenin

Erzincan Müftüsü Çetin: İslam’ı Kaynağından Öğrenin
Erzincan şubesinin düzenlediği söyleşi programında konuşan Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin “Din İstismarı Karşısında Sahih Dinî Bilginin Önemi” konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Diyanet Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide konuşan Çetin, öncelikle dinin tarifini yaparak, her devirde olduğu kadar, özellikle de her şeyin birbirine karıştığı ve din üzerinden birçok kimsenin insanları istismar ettiği gerçeğinden hareketle günümüzde sahih dini bilgi edinmenin ve İslam’ın kaynaklarına yönelmenin önemine vurgu yaptı.

Programın sonunda bir konuşma yapan Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir Müftü Mehmet Emin Çetin’e teşekkür etti. Konuşmasında şubenin yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler veren Özdemir 2020 yılında düzenli olarak kültür, sanat ve edebiyat etkinliklerini gerçekleştireceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 388 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim