• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Erzincan’da İş Birliği Protokolü İmzalandı

Erzincan’da İş Birliği Protokolü İmzalandı
Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesinin girişimi ile Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi arasında eğitim, sosyal ve kültürel işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol ile   İstiklal Marşının Kabulünün 100. yılında yapılacak  eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda  çalışmalar  müştereken yürütülecek.

Protokol imza töreni Erzincan Valiliği Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya  Erzincan Valisi Mehmet Makas, Vali Yardımcısı  İhsan Ayrancı, Erzincan Belediye Başkanı  Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  Türkiye Yazarlar Birliği Şube Başkanı Halil İbrahim  Özdemir katıldı.

Protokol gereği yapılacak bütün kültürel çalışmalar oluşturulan bir heyet tarafından gerçekleştirilecek. Dört kuruluş bütün çalışmalara ortak imza atacak.  Protokol Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılı da dahil olmak üzere üç yıl süre ile geçerli olacak.

Gerçekleştirilen protokol çerçevesinde  ilk konferans “İstiklal Marşında Dini ve Milli Motifler” konulu konferans Prof. Dr. Ali Kafkasyalı tarafından verildi.  Erzincan Üniversitesinde çevrimiçi olarak verilen konferans  Üniversite öğrencileri ile paylaşıldı.

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim