• İstanbul 20 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 19 °C
  • Konya 13 °C
  • Sakarya 20 °C
  • Şanlıurfa 19 °C
  • Trabzon 18 °C
  • Gaziantep 17 °C
  • Bolu 11 °C
  • Bursa 17 °C

Gazeteci Yazar Tacettin Sevil: “Pusulamız inanç, tarih ve milliyet şuurudur”

Gazeteci Yazar Tacettin Sevil: “Pusulamız inanç, tarih ve milliyet şuurudur”
Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesinin haftalık programları sürüyor. TYB Erzincan Şubesinin bu haftaki konuğu Gazeteci ve Yazar Tacettin Sevil idi.

Diyanet Gençlik Merkezinin Gülabibey Mahallesindeki merkezinde yapılan toplantıya Yazarlar Birliğinin üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

TYB Erzincan Şubesi Başkanı Halil İbrahim Özdemir’in açış konuşması ile başlayan toplantının ardından konuşan Tacettin Sevil “Sekülerizm Sarlamında İnsanlık Paradoksu” konulu konuşmasında sekülerizmin geldiği noktayı anlattı.

Tacettin Sevil konuşmasının bir bölümünde ise “Pusulamız bellidir. İnanç şuuru, tarih şuuru ve milliyet şuuru modern hayat algısı ve paradigması, düşünce kalıpları hayatın gerçek manasının üstünü bir zift gibi örtüyor. Beden araba ise akıl şofördür. Durmadan şoför değiştirenler kendi akıbetlerini kendileri hazırlamış olurlar” şeklinde konuştu.

img-20200316-wa0005.jpg

Bu haber toplam 1095 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim