• İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Geleneği Devam Ettireceğiz!

Geleneği Devam Ettireceğiz!
Geçtiğimiz aylarda yeni yönetimlerini belirleyen Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı Doç. Dr. Taner Namlı, www.gunisigigazetesi.net’e özel açıklamalarda bulunarak, Elazığ’daki yazı kültürü geleneğini devam ettireceklerini söyledi.

Yeni yönetimle faaliyetlerine bir fiil devam eden, Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı Namlı, açıklamasında, yeni yazarlar yetiştirmek, onlara yol ve ufuk açmak gibi bir misyon üstlendiklerinin altını çizdi.

Namlı, 20 yıllık geçmişi olan Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanlığı görevini Nazım Payam’dan devraldıklarını ifade ederek, açıklamasında şunları kaydetti:

“YAZARLARIMIZA YOL AÇAĞIZ”

“20 yıllık geçmişi olan şubemizi Nazım Payam hocamızdan devraldık ve bir ay önce yeni yönetimimizi oluşturduk. Yönetimimizde Kemal Batmaz, Ömer Kazezoğlu, Giray Yılmaz ve Sibel Öztaş hocalarımız yer alıyor.  Yazarlar Birliği’nin temel misyonu;  yazarlık üzerine ülkemizde bir gelişim kaydedebilmek. İnsanımızı yazmaya ve yazı üzerinde üretmeye teşvik etmek. Bu konuda yazar adaylarını yetiştirmek, yazarlarımıza yol açmak, ufuk açmak olarak bir misyonumuz var. Tabi bu çalışmalar özellikle Elâzığ perspektifinde söyleyebilirsek anlam taşıyor. Çünkü Elâzığ geçen yüzyıllarda matbaanın olduğu, yazı kültürünün, gazeteciliğin, dergi faaliyetlerinin, yazma faaliyetlerinin çok yoğun olduğu bir şehir. İşimiz biraz zor. Çünkü bu geleneği devam ettirebilmek gibi bir misyonu üstlenmiş bulunuyoruz. Bu sebeple yerel basınımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerin ilkini de gazetenize yaptık.

Devamı: https://www.gunisigigazetesi.net/haber/17804064/gelenegi-devam-ettirecegiz

Bu haber toplam 294 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim