Bu sayıda, araştırmacı yazar Ali Kaçar, "PKK'nın Feshedilmesinin Düşündürdükleri" başlıklı yazısında; PKK'nın hamisinin ABD olması ve daha önce yaşanan terör örgütünden kaynaklı olumsuz süreçler de düşünüldüğünde söz konusu gelişmenin sonuçları üzerindeki endişelerini dile getirmiş.
Bu ay dosya konuları, "İnancımızda Adalet ve Toplumsal Huzur & Kurban" olarak belirlenmiş. Dosya konularına; Erdal Tuğrul, "Temiz Akıl Sahibi Olmak"; Fatih Pala, "Her Haneye Bir İsmail Gerek"; Mehmet Can Giyik, "Kurban: Teslimiyetin ve Yakınlığın Sembolü"; Mümine Karakuşoğlu, "Bir Damla Adalet, Bir Umman Huzur: İslam'ın Toplumsal Yapısı" ve Rüveyde Bera Pala, "Kör Kilitler" başlıklı yazılarıyla katkıda bulunmuşlar.
Ayrıca Ali Kaçar'ın "Kemalizm ve Kürtler", Cefai Demirel'in "Neslime Ne Diyeceğim?", Emrah Doğru'nun "Allah'ın Dinine Nasıl Yardım Edilir?", Enes Budulğan'ın "19 Mayıs Gerçekleri", Dr. Hüseyin Durmaz'ın "Zihinsel Devrim: Krizlerden Stratejiye Geçiş Zamanı", Rüstem Ayılmazdır'ın "İslam'da El-Velâ Vel-Berâ Akidesi" ve Taşkın Önel'in "Emperyalist Zalimin Çöküşü ve Pulperest Dünya" başlıklı yazıları ile Dr. İsmail Ceylan'ın "Neşelenin Gazze Halkı! Tok Karnına Öldürüleceksiniz!" başlıklı çevirisi de dergide yer almış.
Biz de sizlere bir Genç Birikim dergisi alarak okumanızı tavsiye ediyor ve dergiye, yayın hayatında başarılar diliyoruz.
www.gencbirikim.net
gencbirikimdergisi@gmail.com
Genç Birikim dergisinin Haziran 2025 (276'ncı) sayısı çıktı

Gündemdeki konu ve olayları İslamî bakış açısıyla değerlendiren Genç Birikim dergisinin Haziran 2025 (276'ncı) sayısı çıktı.
Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Halil İbrahim Özdemir’den Okuru Derinden Sarsacak Roman: “Sıfır Numaralı Hücre” ÇıktıHalil İbrahim Özdemir’in yeni romanı Sıfır Numaralı Hücre çıktı. Gerçek olaylardan esinlenen eser, suçsuz yere tutuklanan bir adamın insanlık mücadelesini anlatıyor.
Hece Dergisiʼnin 347. Sayısı Yayımlandı (Kasım, 2025)Hece Dergisi'nin 347. sayısında aşağıdaki çalışmalar yer almış.
“Küllerinden Doğan Sessiz Kalpler” kitabı çıktıTürkiye Yazarlar Birliği’nin Aksaray Temsilcisi yazar Esin Tarakçıoğlu’nun “Küllerinden Doğan Sessiz Kalpler” kitabı MCK Yayınları arasından çıktı.- 11:51 - Hüseyin Öztürk: Topkapı Sarayı Saat Müzesi
- 11:48 - Abdulkadir Selvi: Trump-Şara görüşmesinden çıkan mesajlar
- 11:46 - Abdullah Muradoğlu: “Sonsuz Savaşlar”ın Darth Vader’ı..
- 17:47 - Halit Yıldırım: “Şiirin Yol İşaretleri” üzerine
- 15:18 - Ercan Demirci: 3 KASIM VE CUMHURİYET’İN İKİNCİ KURULUŞ MOMENTİ
- 15:11 - Urfa'dan Dergisi Beşinci Sayısı Okurlarıyla Buluştu
- 13:32 - Türkiye Yazarlar Birliği Bolu Şubesi’nden Duygu Yüklü Şiir Programı “Zulmün Gölgesinde” temalı şiir etkinliği duygu dolu anlara sahne oldu
- 13:06 - Safahat Okumaları Prof. Dr. Maksut Yiğitbaş ile Devam Ediyor
- 12:50 - Mesnevî Okumaları Prof. Dr. Yakup Şafak ile Devam Ediyor
- 12:43 - Fethi Gemuhluoğlu Memleketi Arapgir’de Özel Bir Programla Anıldı
- 11:15 - Hüseyin Öztürk: Aileni Suçlamayı Bırak Olgunlaşmaya Bak ve Nefislerin Terbiyesi
- 11:10 - Ahmet Tâlib Çelen: Yok eden gürûh
- 11:06 - Tarkan Zengin: Çalışma Meclisi'nin teması dijitalleşme
- 11:03 - Yasin Aktay:KURTULUŞ: REHİN ALINMIŞ BİR HALKIN MASKESİ Mİ? Açlık grevindeki Raşid Gannuşi ve Cevher bin Mübarek’in davası
- 11:01 - Gökhan Özcan: Döngüyü kuran algı
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim



























Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.