• İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Hüseyin Öztürk: Erdoğan-Özel görüşmesinde kafası karışıklar

Hüseyin Öztürk: Erdoğan-Özel görüşmesinde kafası karışıklar
Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile CHP’li Özel’in görüşmesinin yankıları günlerdir medyanın her cenahında herkes tarafından tartışılmakta, konuşulmakta.

Siyaseti bilen-bilmeyen, ilgilenen-ilgilenmeyen değişik çevrelerden nice görüşler serdedilmekte.

Bir haftadır çeşitli televizyon kanalları arasında ücret karşılığı koşuşturan tartışıcılar, neredeyse stüdyolarda yatacaklar. 

Hele bir de bu görüşmenin siyasette yeni bir pencere açacağını ve yeni bir sistem getireceğini yazıp konuşanlar var ki, ya bu ülkede yaşamıyorlar yahut testiciler demektir.

Testicilerden meramımızı açalım.

Ülkemizde bir kesim vardır ki, bu kesim; siyasetten, ekonomiye, kültürden sanata, bürokrasiden medyaya kadar her yerde bulunur.

Eğer bürokraside camiye yakın kimseler varsa, camiden çıkmazlar. Meyhanecilere yakın kimseler varsa meyhaneden çıkmazlar. Her dönem testilerini doldururlar.

Bir de açgözlülüklerini pekiştirmek ve bir nevi hak sahibi olmak için; “Aslanım devir testini doldurma devri” derler. Sanki çok hak edilmiş bir şeymiş gibi.

İşte böyleleri Erdoğan-Özel görüşmesini siyasette yeni bir yol olarak lanse edip, muhalefetten ve iktidardan testilerini doldurma yarışında olanlardır. Geçelim.

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim