• İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

KTÜ Yönetimi Personelin Sesine Kulak Veriyor

KTÜ Yönetimi Personelin Sesine Kulak Veriyor
Karadeniz Teknik Üniversitesi Yönetimi, "Yarı Yapılandırılmış Görüşmeler" kapsamında birimlerde görev yapan personelinin sesine kulak vermek adına, KTÜ'ye bağlı birimlerde toplantılar düzenliyor.

 KTÜ yönetimi, Yükseköğrenim Üst Kuruluşları ile Yükseköğetim Kurumları idari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmündeki Kararname uyarınca, idari teşkilatta bulunan birimlerin verimli, düzenli ve uyumlu şekilde çalışmalarını sağlamak maksadıyla önemli bir süreci hayata geçirdi.

TYB Trabzon Teşkilat Başkanı Kamuran Tuna, toplantıların yararına dikkat çekti Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılan toplantıda hazır bulunan, Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon şube Başkanı Kamuran Tuna tarafından yapılan açıklamada, "KTÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin Er, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Bezireoğlu ve Ufuk Öztürk'ün katılımlarıyla, personelin talaplerini yerinde dinlemek, kurumsal aidiyet ve motivasyona ilişkin geri bildirimleri alabilme amacına dönük olarak düzenlenen toplantıların son derece anlamlı ve yararlı olacağının altı çizildi. Açıklamanın devamında, son yıllarda artan bir ivme ile adından söz ettirmeyi başaran KTÜ, genel anlamda Türkiye'nin üçüncü, teknik manada ise ikinci sırada kurulan Üniversitesidir. öte yandan, dönemi içinde, Rize, Giresun, Gümüşhane ile kısmen Ordu ve Artvin gibi illerin de kendisine bağlı bulunduğu devasa bir eğitim, öğretim yuvasıdır. Esasen KTÜ, tıpkı Trabzon gibi; Anadolu'da bir ana hüvviyetindedir. Zira, Trabzonl un bünyesinden birçok şehir doğduğu üzere, KTÜ'nün bağrından da birçok Üniversite doğmuştur. Dolayısıyla, kadim geçmişinizin derinliklerine kök salmış, eğitim, öğretim, bilim ve teknoloji de, bölgemizin hamisi niteliğindeki bu nadide kurumun, doğru ellede, doğru hedeflere ulaşmaya devam edeceğine inancım tamdır. Bu anlamda başta Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı olmak kaydıyla, geçmişten günümüze KTÜ ailesine hizmet sunan akademik ve idari tüm personele, en kalbi şükranlarımı arz ediyorum" İfadelerini kullandı.

f39cd252-0c60-4759-bad0-6286ddde7b00.jpg

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim